Hoe kan ik mijn externe certificaat toevoegen aan mijn object?

Een extern certificaat toevoegen aan een inspectie kan via het object inspectie detail.
Het object inspectie detail is op verschillende manieren te benaderen:

1. Het menu - Object inspecties
  2. Het gebruik van URL: https://uwomgeving.centix.com/ObjectMIs.aspx
  3. Via de gerelateerd widget in het object detail
  4. Het Object OI planschema widget --> Inspecties

Bij alle opties, verschijnt eerst een overzicht van inspecties. Selecteer hier bij welke inspectie er een extern certificaat moet worden toegevoegd. In het geopende scherm bevindt zich aan de rechterkant een zwarte balk met tabbladen met daarin het tabblad 'Documenten', klik hier op. Nu verschijnt dit scherm:

Klik linksboven op de knop 'Toevoegen' en er verschijnt een pop-up op het scherm. Het is belangrijk wanneer een certificaat moet wordt toegevoegd, dat deze ook geselecteerd wordt bij 'Document soort'.

Klik op 'Volgende', hier is het mogelijk om het certificaat te uploaden. Dit is te doen door het certificaat in het vak te slepen of door op het vak te klikken en het gewenste certificaat op te zoeken in uw bestanden. Klik vervolgens op 'Uploaden & afronden' om het certificaat te koppelen aan de geselecteerde inspectie. Wanneer deze succesvol is toegevoegd, is het mogelijk om het certificaat te downloaden. Wanneer er op downloaden van het certificaat wordt geklikt (rechtsboven) zal het toegevoegde certificaat ook worden gedownload. Wanneer dit meer dan een certificaat is, zullen alle toegevoegde certificaten worden gedownload in een .zip folder.

_______________________________________________________________________________________
Het is mogelijk dat functionaliteiten, menu-items of werkbladen in de FAQ worden benoemd welke niet in uw eigen omgeving staan.
Dit kan meerdere oorzaken hebben:
  • De rechten zijn niet toegekend
  • De omgeving is nog niet geüpdatet naar de juiste versie
  • De functionaliteiten zijn nog niet ingeregeld
  • Om toch gebruik te kunnen maken van hetgeen benoemd in de handleiding kan de keuze gemaakt worden dit zelf in te regelen of gebruik te maken van een Centix specialist.

Het gebruik van de artikelen in de FAQ zijn op eigen risico. Centix tracht er naar om de artikelen na de release van een nieuwe versie zo snel als mogelijk bij te werken.