Wat is het verschil tussen een ‘persoon’ en een ‘gebruiker’?

In Centix lijken bepaalde termen op elkaar wat kan leiden tot een andere verwachting qua functionaliteit. Een voorbeeld hiervan is het verschil tussen een persoon en een gebruiker.

• Een ‘persoon kan zowel extern als intern zijn is geregistreerd in de Centix-omgeving. Een persoon wordt een 'gebruiker' genoemd wanneer deze kan inloggen door verkregen inloggegevens (gebruikersnaam, wachtwoord en systeemrol) in de Centix-omgeving.
_______________________________________________________________________________________
Het is mogelijk dat functionaliteiten, menu-items of werkbladen in de FAQ worden benoemd welke niet in uw eigen omgeving staan.
Dit kan meerdere oorzaken hebben:
  • De rechten zijn niet toegekend
  • De omgeving is nog niet geüpdatet naar de juiste versie
  • De functionaliteiten zijn nog niet ingeregeld

• Om toch gebruik te kunnen maken van hetgeen benoemd in de handleiding kan de keuze gemaakt worden dit zelf in te regelen of gebruik te maken van een Centix specialist. Het gebruik van de artikelen in de FAQ zijn op eigen risico. Centix tracht er naar om de artikelen na de release van een nieuwe versie zo snel als mogelijk bij te werken.