Hoe log ik in op een Centix app?

Centix biedt haar klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van drie verschillende apps:
  • Centix Mobile
  • Centix Workorder
  • Centix Logistics
    Alle apps zijn zowel beschikbaar in de Google Play store als in de IOS App store.
Na het downloaden van de app en het openen wordt er om een drietal punten gevraagd:
  • Serveradres
  • Gebruikersnaam
  • Wachtwoord

Het serveradres is de URL van de website van uw Centix omgeving, bijvoorbeeld uwomgeving.centix.com. Het invullen van http:// of https:// is niet verplicht.
De gebruikersnaam en het wachtwoord heeft u tot uw beschikking indien een gebruikersaccount is aangemaakt in uw eigen Centix omgeving.

_______________________________________________________________________________________
Het is mogelijk dat functionaliteiten, menu-items of werkbladen in de FAQ worden benoemd welke niet in uw eigen omgeving staan.
Dit kan meerdere oorzaken hebben:
  • De rechten zijn niet toegekend
  • De omgeving is nog niet geüpdatet naar de juiste versie
  • De functionaliteiten zijn nog niet ingeregeld

Om toch gebruik te kunnen maken van hetgeen benoemd in de handleiding kan de keuze gemaakt worden dit zelf in te regelen of gebruik te maken van een Centix specialist. Het gebruik van de artikelen in de FAQ zijn op eigen risico. Centix tracht er naar om de artikelen na de release van een nieuwe versie zo snel als mogelijk bij te werken.